Spreekuur

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. De tijden voor de spreekuren kunt u zien onder het kopje praktijkinformatie > Openingstijden

Voor een afspraak kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 08:00-12:00 en tussen 13:00-16:00 uur. Onze geschoolde assistentes zijn getraind voor adviezen op de meest voorkomende vragen. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Ook kunt u digitaal een afspraak maken op een select aantal tijden. Wij maken hiervoor gebruik van mijnGezondheid.net, een digitaal platform voor uw gezondheid. Klik hier voor meer informatie.

Helaas maken wij geen gebruik van een inloopspreekuur.

Maak een afspraak via mijnGezondheid.net hier